JN interieur

''Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love''

Badkamer in Rozenburg

Voor een jong stel uit Rozenburg hebben wij deze prachtige badkamer ontworpen. Door de aparte vorm van de badkamer waren zij radeloos om de ruimte optimaal te gaan benutten. Ook was er de wens om opbergruimte te creëren voor shampoos en douchegels. Zij hadden de wens een badkamer te creëren met het gevoel van een wellnessresort. Qua kleur was het heel duidelijk: zij zijn dol op zwart! En dat hebben wij natuurlijk terug laten komen in het ontwerp.
 
De badkamer is voorzien van een 60×60 tegel gecombineerd met een mozaïek. Wij hebben ervoor gekozen om de badkamer te voorzien van een natuurstenen wastafel en een dubbele regendouche. Zo kunnen zij gelijktijdig gebruik maken van de badkamer. Op de achtergrond speelt rustgevende muziek waardoor zij nu samen optimaal kunnen genieten van deze prachtige badkamer met het beoogde wellness gevoel.

Voor ieder project vragen wij bedrijven met een duurzame visie producten beschikbaar te stellen voor de aankleding van het ontwerp. Deze producten laten wij achter bij de klant zodat zij kennis kunnen maken met de alternatieve mogelijkheden. Zo hopen wij mensen te inspireren om bewuster om te gaan met mens, dier en natuur. In dit project zijn de prachtige douchelakens & gastendoekjes gesponsord door Yumeko, de heerlijke geur diffusers door Yours Naturally en de bodywash & shampoo door dr.Organic

 

Photographs by Cher Your Space.