JN interieur

''Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love''

Badkamer in Rozenburg

Wij hebben deze badkamer ontworpen voor een jong gezin met twee kinderen. Zij zijn gaan verhuizen naar deze gezellige eengezinswoning in Rozenburg en zochten een badkamer die voor hen moest aanvoelen als een badkamer van een luxe hotel. De badkamer moest voorzien worden van een ruime inloopdouche zodat zij daar samen met de kinderen kunnen gaan douche en het liefst zagen zij een dubbele wastafel terug komen in het ontwerp. Qua kleur hadden zij de voorkeur om hout te combineren met beton, maar wel had het een lichte uitstraling nodig.
 
Wij hebben aan de hand van deze wensen een ontwerp gemaakt, welke direct erg in de smaak viel.
Nadat het ontwerp definitief was hebben wij de meubelen en materialen voor hen besteld en heeft ons team van aannemers dit op vakkundige wijze gemonteerd. Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat.

Voor ieder project vragen wij bedrijven met een duurzame visie producten beschikbaar te stellen voor de aankleding van het ontwerp. Deze producten laten wij achter bij de klant zodat zij kennis kunnen maken met de alternatieve mogelijkheden. Zo hopen wij mensen te inspireren om bewuster om te gaan met mens, dier en natuur. In dit project zijn de prachtige douchelakens & gastendoekjes gesponsord door Yumeko, de heerlijke geur diffusers door Yours Naturally en de bodywash & shampoo door dr.Organic

 

Photographs by Cher Your Space.