JN interieur

''Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love''

Onze diensten

Ieder mens is uniek en zo ook zijn woon eisen. Daarom is ieder interieurontwerp maatwerk. De onderstaande mogelijkheden geven een klein inzicht in onze werkwijze en de kosten. Elk pakket kan met elkaar gecombineerd worden of u kunt kiezen voor het ”Interieurplan totaal” pakket. Uiteraard is er daarnaast nog veel meer mogelijk. Mocht je hierover meer willen weten, neem dan gerust even contact op.

Interieurplan Totaal

JN interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen van een fijn interieur waar u zich thuis voelt. Ieder ontwerp begint met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de wensen, de ruimtes en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek stellen wij een plan van aanpak en een offerte op. Na een akkoord gaan wij verder aan de slag. Een totaal interieurplan bestaat uit:

  • een 2D plattegrond met meubelindeling
  • 3D impressies
  • Meubelvoorstel
  • Lichtplan
  • Kleur & materiaal voorstel
  • Aankoopbegeleiding 
  • Projectbegeleiding

Prijs op basis van een offerte.

Het is mogelijk om dit advies uit te breiden met een fotorealistische 3D visualisatie.

Interieurplan

JN interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen van een fijn interieur waar u zich thuis voelt. Ieder ontwerp begint met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen de wensen, de ruimtes en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek stellen wij een plan van aanpak en de offerte op. Na een akkoord gaan wij verder aan de slag. Een interieurplan bestaat uit:

  • een 2D plattegrond met meubelindeling
  • een moodboard voor sfeer en kleur
  • een kennismakingsgesprek en een ontwerpbespreking

Prijs op basis van een offerte.

Meubelvoorstel

JN interieur maakt een voorstel voor de meubels die in het interieur passen. Of dit nu het nieuwe interieur is die wij samen hebben ontworpen of dat deze meubels in uw bestaande interieur komen maakt uiteraard niet uit.

Wij hebben een selectie gemaakt van merken die kwalitatief hoogwaardige meubels fabriceren. Het voordeel is dat wij de meubels direct bij de makers inkopen en een reguliere woonwinkel er dus niet aan hoeft te verdienen. Zo kunnen wij een scherpe prijs hanteren.

U kunt ook bij ons terecht als u alleen interesse heeft in de aankoop van meubels. Wij kunnen dit voor u tegen verrassend scherpe tarieven voor u aankopen.

Wij nemen u zelfs graag mee naar hét beursgebouw waar al deze merken hun producten presenteren. Hier kunnen wij u het beste adviseren en hier kunt u direct de producten zien, voelen en ervaren. Of het nu gaat om meubels, verlichting, slaapcomfort of accessoires, het is allemaal mogelijk.

Gratis bij aanschaf van één of meerdere producten. 

Lichtplan

Verlichting is één van de belangrijkste onderdelen van het interieur maar ook direct de moeilijkste. Wanneer u gaat (ver)bouwen kunt u de verlichting geheel aanpassen naar de woonsituatie, maar ook zeker binnen een bestaand interieur is er veel mogelijk. In een lichtplan houden wij rekening met lichtinval, functie en sfeer van de specifieke ruimte. Aan de hand van de plattegrond met meubel indeling maken wij een lichtplan met een armaturen voorstel.

Prijs op basis van een offerte.

 

Kleur / materiaal advies

Kleur is een prachtig middel om een ruimte of de sfeer daarin te beïnvloeden. Bij kleuren denken de meeste mensen direct aan verf maar in een kleuradvies kijken we naar het complete plaatje en daarbij gaat het dus ook over behang, vloeren, raambekleding en accessoires. Voor een kleuradvies komen wij bij u thuis en maken wij een plattegrond met kleurnummers en eventueel stalen zodat alles duidelijk is voor de uitvoering van het plan.

v.a. €149,-

Projectbegeleiding

Om u de zorgen en stress van al het geregel uit handen te nemen, nemen wij de realisatie en begeleiding van het project graag over. JN interieur zorgt ervoor dat er duidelijke offertes komen, coördineert en begeleidt de werkzaamheden en zijn wij regelmatig op locatie om de voortgang te checken. Binnen ons netwerk van ervaren vakmensen hebben wij altijd de juiste partner voor de klus. Samen zorgen we ervoor dat het eindresultaat overeenkomt met het ontwerp en leggen we de lat nog net even iets hoger.

Wanneer dit gebeurd met vakmensen uit ons netwerk is dit gratis. Anders €249,- 

Styling

Accessoires bepalen welke sfeer uw huis uitstraalt, wordt het een showroom of een waar thuis? JN interieur stylet uw interieur met de juiste accessoires om zo alles tot een persoonlijk, kloppend geheel te maken. Of dit nu in uw nieuwe interieur is of dat deze accessoires in uw bestaande interieur komen maakt uiteraard niet uit. U zult versteld staan wat wij kunnen met uw bestaande accessoires! En wat nog tekort schiet faciliteren we uiteraard voor u.

Het voordeel is dat wij de accessoires direct bij de groothandel inkopen en een reguliere woonwinkel er dus niet aan hoeft te verdienen. Zo kunnen wij ook hiervoor een scherpe prijs hanteren.

v.a. €149 per dagdeel.

Maatwerk

Ondanks het enorme aanbod van meubels zijn er toch situaties waarin een kant-en-klaar meubelstuk niet mogelijk is. Door de plaats of specifieke wensen, denk aan de indeling van een kast, is een meubelstuk op maat dan dé oplossing. Het maken van maatwerk geeft ook vrijheid in materiaalkeuze waarmee we een uniek stuk kunnen maken dat perfect binnen het totaalbeeld past.

Prijs op basis van een offerte.

De genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten & parkeerkosten. Op al onze diensten gelden onze algemene voorwaarden.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen u uw droominterieur te
realiseren!

WhatsApp of Mail ons nu !