JN interieur

''Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love''

ONS TEAM

''All the talent in the world won't take you anywhere without your teammates''

Nanouk

Ik ben een jonge creatieve meid met een passie voor interieur. In 2016 ben ik afgestudeerd aan het HMC als interieur adviseur. Binnen JN interieur houd ik mijzelf dus ook voornamelijk bezig met de materiaal en kleur keuzes. Mijn persoonlijke favoriete interieur stijl is industrieel landelijk.

Jeffrey

Ik ben een jonge man met ruimtelijk inzicht. Dit combineer ik graag met grafisch tekenen om zo voor u een perfect ruimtelijk ontwerp te maken. Ik laat u graag de mogelijkheden van de ruimtes zien aan de hand van 3D tekeningen. Mijn persoonlijke favoriete interieur stijl is rustiek met een Aziatisch sfeertje.

Wie zijn JN interieur:

Nanouk studeerde aan het HMC Rotterdam de opleiding MBO interieur adviseur. In 2018 is zij samen met Jeffrey begonnen met het oprichten van JN interieur, dit doen zij met volle passie voor het vak. Zij zijn twee jonge ondernemers met een creatieve geest.  Hun visie is ervoor te zorgen dat uw huis of werkomgeving een reflectie geeft van wie u bent en de sfeer ademt waar u zich prettig bij voelt.

Wat doet JN interieur:

JN interieur ontdekt graag het verhaal achter de wensen van hun klanten. Waar mensen gewoon een ruimte zien, zien zij het potentieel. Zij denken met u mee, maken voor u een ontwerp wat geheel bij uw persoonlijkheid past en werken dat vervolgens uit tot een realistisch plan. Zij begeleiden het hele proces van plan tot oplevering: Zij kunnen zelfs de meubels, verlichting en aankleding scherp voor u inkopen. Zo heeft u één aanspreekpunt en de zekerheid dat alles uitgevoerd wordt volgens het afgesproken interieurplan.

JN interieur & Duurzaamheid:

Jeffrey en Nanouk staan beide voor een betere planeet. We weten inmiddels allemaal dat we niet goed omgaan met onze prachtige aarde. Klimaatopwarming, plastic soep, het kappen van bossen, massaconsumptie, slechte werkomstandigheden voor onze mede mens en niet te vergeten, het vele dierenleed. Hier kunnen wij samen iets aan doen. Jeffrey en Nanouk geloven écht dat verbetering begint bij ons zelf! Zij laten deze visie het liefst terug komen in hun werk bij JN interieur. Duurzaamheid is vandaag de dag een essentieel onderdeel van nieuwbouwhuizen of renovatieprojecten maar helaas nog niet van de inrichting. JN interieur probeert dit met haar visie terug te laten komen in het interieur door middel van haar ontwerpen en voorstellen. 100% duurzaamheid is moeilijk te realiseren. Nog lang niet alles is duurzaam te verkrijgen, maar als we met zorg onze producten en materialen uitkiezen, dan is er al een hele stap gemaakt. Als wij allemaal ons steentje bijdrage, dan is JN interieur ervan overtuigd dat wij op weg zijn naar een betere wereld!

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen u uw droominterieur te realiseren!

JN interieur

Adres: Noordererf 6, 3181 JB, Rozenburg ZH

Mail: info@jn-interieur.nl

Telefoon: +31 (0)6 36 11 02 17

KVK: 73473898

BTW: NL002272666B81

IBAN: NL 41 INGB 0003470718

''A house is made of walls and beams; a home is built with love and dreams''