JN interieur

''Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love''

Onze geschakelde woning in Rozenburg

Welkom in onze eigen woning. Dit is waar onze passie voor interieur voor het eerst in de praktijk werd gebracht. Nanouk was net klaar met haar opleiding aan het HMC als interieuradviseur, toen deze woning in 2014 op ons pad kwam. Wij waren direct verliefd! De vele hoeken in deze woning was voor vele een hele uitdaging, maar wij zagen hier het potentieel in. Ook al wisten wij dat het een hele opgave ging worden om de woning op te knappen. Jeffrey had zijn eerste tekenprogramma’s aangeschaft en zo zijn we samen begonnen met de eerste ontwerptekeningen te maken.

Eerst is de gehele beneden verdieping gestript en hebben wij dit opnieuw ingedeeld. Vervolgens hebben wij de woning voorzien van een keramische visgraat vloer en een stoere zwarte keuken met een betonnen blad. Door de gehele woning komen okergele details terug welke de woning warmte en sfeer geeft. Ook hebben wij gekozen voor een riante eettafel waar wij onze familie, vrienden en toekomstige klanten kunnen ontvangen. De woning is vervolgens persoonlijk gemaakt door een heuse fotowand en door de vele beelden die wij hebben verzameld op onze reizen.

Voor ieder project vragen wij bedrijven met een duurzame visie producten beschikbaar te stellen voor de aankleding van het ontwerp. Deze producten laten wij achter bij de klant zodat zij kennis kunnen maken met de alternatieve mogelijkheden. Zo hopen wij mensen te inspireren om bewuster om te gaan met mens, dier en natuur. In dit project zijn de heerlijke geur diffusers gesponsord door Yours Naturally

 

Photographs by Cher Your Space.

Voor deze opdracht hebben wij onderstaande ontwerpen gemaakt: